Gå direkt till innehåll
Tendsign Start stöttar leverantörerna i upphandlingsprocessen.
Tendsign Start stöttar leverantörerna i upphandlingsprocessen.

Nyhet -

Mercell Commerce lanserar ny tjänst för leverantörer - gör det enklare och tryggare att svara på upphandlingar

Mercell Commerce lanserar ny tjänst för leverantörer - gör det enklare och tryggare att svara på upphandlingar

Mercell Commerce är ledande i Norden på att hjälpa köpare och leverantörer med offentlig upphandling. Nu lanserar de sin nya tjänst TendSign Start, som ett sätt att fortsätta förenkla och utveckla den offentliga upphandlingen i Sverige.

Mercell Commerce, en del av Mercell Group, har sedan början av 2000-talet erbjudit leverantörer och köpare Nordens marknadsledande digitala upphandlings- och anbudssystem. Mercell arbetar för ett sundare upphandlingsklimat och företagets upphandlingsverktyg TendSign har använts flitigt även under pandemin, något som vittnar om offentliga affärers samhällsbyggande funktion och vikt för företags ekonomiska trygghet.

Nu lanserar Mercell Commerce en ny tjänst, TendSign Start, som ett led i att förenkla och förbättra arbetet med den offentliga marknaden. Genom att sänka tröskeln att lämna anbud samt erbjuda extra stöd till leverantörerna, är förhoppningen att Tendsign Start ska förbättra, förenkla och göra de offentliga affärsmöjligheterna tillgängliga för många fler anbudsgivare.

“Vi på Mercell har som uppgift att bidra till utveckling av den offentliga marknaden och vi är nu väldigt glada och stolta över att kunna lansera en tjänst som vi ser kommer kunna skapa ett stort värde för fler”, säger Sofia Andersson, Sverigechef på Mercell Commerce AB.

TendSign Start tillför värde för både leverantörer och upphandlare.Tjänsten erbjuder utbildningar och personlig rådgivning för leverantörerna, som ett sätt att öka kunskapen och modet för att delta i offentlig upphandling. Förhoppningen är att detta ska ge upphandlare både fler och bättre anbud, vilket ökar konkurrensen på den offentliga marknaden och kvalitén i samarbetet mellan parterna.

“TendSign Start stöttar leverantörer i att skapa vinnande anbud, genom vägledning och expertis. Vi ser också att tjänsten kommer gynna köparsidan genom förhoppningsvis fler och dessutom bättre anbud i upphandlingarna, och till syvende och sist då även oss medborgare. Håll ögonen öppna för den 1 november drar vi igång”, säger Sofia Andersson, Sverigechef på Mercell Commerce AB.

Kontaktperson

Sofia Andersson, Sverigechef på Mercell Commerce AB,
+46 (0)70 576 3374, sofia.andersson@mercell.com

Om Mercell Commerce:

Mercell Commerce, del av Mercellgruppen, är en digital plattform som erbjuder Nordens bästa anbuds- och upphandlingssystem för leverantörer och upphandlare. Med Sveriges mest använda upphandlingsverktyg TendSign hjälper Mercell Commerce 3 000 köpare och 26 000 leverantörer skapa fler och bättre anbud för samhället och företagens bästa.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Sofia Andersson

Sofia Andersson

Presskontakt Sverigechef 0705763374
Jonathan Zaar

Jonathan Zaar

Presskontakt Marknadschef 0768843271

Marknadsplatsen för inköpare och leverantörer

Mercell är en ledande digital plattform för offentlig upphandling och gick under 2020 in på den digitala inköpsmarknaden. Företaget har cirka 3 000 köpare och cirka 26 000 leverantörer som kunder.

Företagets unika marknadsplats underlättar anbuds- och upphandlingsprocessen samt gör det enkelt och säkert för köpare att hitta relevanta leverantörer för sina anbudsförfrågningar och inköpsbehov. Mercell säkerställer också att leverantörer hittar relevanta affärsmöjligheter samt erbjuder verktyg för leverantörerna att digitalt kunna ta emot och hantera inköp från offentliga och privata köpare.

Mercell tillhandahåller tjänster till offentliga och privata köpare i 13 europeiska länder med målet att bli den ledande SaaS-plattformen för digital upphandling och upphandling i Europa. Genom förvärvet av Negometrix i februari 2021 blev Mercell också marknadsledande i Nederländerna och etablerade fotfäste på den amerikanska marknaden.

Mercell Sverige
Lindhagensgatan 94
11218 Stockholm
Sverige